Projecte de Co-Disseny participatiu a QuirHort, un solar recuperat com a hort urbà i espai de lleure veïnal.

L’ Espai Quirhort és un solar recuperat com a hort urbà i espai de lleure.

Amb els alumnes de Estudis Superiors de Disseny Gràfic de l’EASD Serra i Abella plantegem un Projecte de Co-disseny participatiu de que preten endreçar visualment i crear una identitat reconeixible, singular i atractiva de l’espai per afovorir que els veïns coneguin i facin seu aquest espai obert a les activitats veïnals. Tot això incorporant les seves aportacions en el procés de disseny i producció.

IMG_6926

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s